Marja- & Vihannestila Kirmanen

 

Yhteystiedot

Jussi Kirmanen 050 3714494

jussi.kirmanen@gmail.com 


Kartta tilalle


Osoite:

Taimitarhantie 425   58200 Kerimäki 


Ajo- ohje tilalle:

Savonlinnasta

Ajetaan valtatie 14 Punkaharjun suuntaan. Käännytään vasemmalle liittymästä valtatielle 71 Kitee Kerimäki (Herttualan risteys). Ajetaan noin 4,5 kilometriä ja käännytään oikealle Taimitarhantielle. Risteyksessä on myös sininen tienviitta jossa lukee Ruokolahti 7. Tamitarhantietä ajetaan 4,25 kilometriä. Tilan pihapiiri on oikealla ja näkyy taimitarhantielle. Pihassa näkyy kaksi valkoista taloa. Toinen on vanhempi rintamamiestalo ja toinen valkoinen lohkotiilitalo. Aja reilusti pihaan niin otamme teidät hymyillen vastaan.

Punkaharjulta

Ajetaan valatie 14 Savonlinnaan päin. Kulennoisten kohdalla on risteys josta käännytään oikealle Ruokolahdentielle Kerimäen suuntaan  (sininen tienviitta jossa lukee Kerimäki 12). Ajetaan Ruokolahdentietä noin 5 kilometriä. Käännytän vasemmalle Taimitarhantielle (risteyksessä sininen tienviitta Toroppala 7) Ajetaan Taimitarhantietä noin 3 kilometriä.  Tilan pihapiiri on vasemmalla ja näkyy Taimitarhantielle. Pihassa näkyy kaksi valkoista taloa. Toinen on vanhempi rintamamiestalo ja toinen valkoinen lohkotiilitalo. Aja reilusti pihaan niin otamme teidät hymyillen vastaan.

Kerimäeltä

Ajetaan valtatietä 71 Savonlinnan suuntaan noin 5,5 kilometriä. Käännytään Toroppalan jälkeen vasemmalle Taimitarhantielle. Risteyksessä on myös sininen tienviitta jossa lukee Ruokolahti 7. Tamitarhantietä ajetaan 4,25 kilometriä. Tilan pihapiiri on oikealla ja näkyy taimitarhantielle. Pihassa näkyy kaksi valkoista taloa. Toinen on vanhempi rintamamiestalo ja toinen valkoinen lohkotiilitalo. Aja reilusti pihaan niin otamme teidät hymyillen vastaan.